Pagatavo šašliku neizejot no mājas! Apbrīnojami gards šašliks mājas apstākļos, pateicoties šai viltībai

Pat uz grila ne vienmēr izdodas tik garšīgi!

Garšo šašliks, bet iespējas izbraukt dabā nav? Tas nekas! Mēs vēlamies dalīties ar jums šā ēdiena pagatavošanas receptē mājas apstākļos. Pamēģiniet pagatavot gaļu šādi, un jūs sapratīsiet, ka cept uz grila nav obligāti.

LASI VĒLŠis triks padarīs viscietāko gaļu maigu vien pusstundas laikā

Gaļa iznāk tik maiga un sulīga, ka draugi jūs lūgs dalīties ar recepti. Bet tādu marinādi var izmantot gan mājās, gan gatavojot gaļu, ko jūs būsiet iecerējuši cept uz grila kaut kur vasarnīcā.  Ceram, ka jums patiks!

Sastāvdaļas:

Cūkgaļa — 1 kg

Tomāti — 4 gb.

Sīpoli — 3 gb.

Melnie pipari (Maltie) — pēc garšas

Sāls — pēc garšas

Pagatavošana:

Sagriezt gabaliņos cūkgaļu, apmēram  4 – 5 cm. Gaļai uzbērt sāli, piparus, varat pievienot jūsu iecienītās garšvielas.

Sīpolus sagriezt 4 daļās, katru daļu sadalīt un pievienot gaļai.

Noņemt tomātiem mizu un sarīvēt uz rupjās rīves. Varat izmantot tomātus savā sulā, tad pievienot tos gaļai kopā ar sulu.

Atstāj maisījumā gaļu ne mazāk kā 30 minūtes, lai gaļa varētu kārtīgi iemarinēties.

Paņemt koka irbuļus un uz tiem savērt cūkgaļas gabalus pamīšus ar sīpoliem.

Ielikt irbuļus ar gaļu cepšanas maisā. Šašliku likt kārtīgi rindā, lai dotu viņam iespēju no visām pusēm vienmērīgi izcepties.

Cepeškrāsni uzsildīt līdz 200 grādiem un cept tajā šašliku aptuveni 40 minūtes.

Jūsu sulīgs un labi izcepts šašliks gatavs. Baudiet šo ēdienu kopā ar ģimeni un draugiem. Neaizmirstiet dalīties ar recepti!

LASI VĒL: Superīgi kāposti. Manējie šķīvi iztīrīja piecās sekundēs!

Avots: coocook.me

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru